Vertrouwenspersoon

Als vertrouwenspersoon vang ik medewerkers op die zijn geconfronteerd met agressie, geweld, discriminatie, pesten of seksuele intimidatie. Ik bied een luisterend oor, adviseer over mogelijke oplossingen en begeleid de medewerker tijdens het traject en zorg voor opvang en nazorg.

Ik werk als externe vertrouwenspersoon ongewenste omgangsvormen voor de ouderen- en thuiszorgorganisatie Envida. Meer dan 3.100 medewerkers kunnen op mij als extern vertrouwenspersoon een beroep doen. Gewoon bellen, dan maken we een afspraak.

Ik ben gecertificeerd en lid van de Landelijke Vereniging van Vertrouwenspersonen. Geregeld heb ik met andere vertrouwenspersonen intervisiebijeenkomsten.

Wilt u ook op professionele wijze de functie van vertrouwenspersoon ongewenste omgangsvormen regelen? Neem dan contact met mij op.

“Steeds opnieuw ontdek ik hoe belangrijk het is dat jij als medewerker je verhaal kwijt kunt. In vertrouwen kun je me alles vertellen of het nou over ongewenste intimiteiten gaat, pesten of gedoe met je leidinggevende. Het is zo belangrijk om je veilig te voelen op je werkplek.”

Communicatie
Bijeenkomsten
Coaching
Vertrouwenspersoon
Over Jorie
Contact