Training

Maatwerk training

Momenteel zijn er geen trainingen ingepland waarop u zich kunt inschrijven. Desgewenst ontwerp ik voor uw organisatie een in-companytraining op het gebied van communicatie en persoonlijke effectiviteit. Ook is het mogelijk om voor uw organisatie inhouse een mindfulness-op-het-werk-training te verzorgen.
Ben jij op zoek naar indivuele mindfulness of ACT-training, neem dan contact met me op.

Training-on-the-job

Zoekt u voor uzelf of een van uw medewerkers een communicatiecollega die on-the-job kan trainen en coachen? Zeker in organisaties waar weinig tijd of anderen zijn die een nieuwe collega in het communicatievak kunnen begeleiden, is het handig om mij in te schakelen. We bespreken communicatievraagstukken op inhoud en train op vaardigheden om een communicatieadvies te presenteren. Kennis en vaardigheden die nodig zijn voor het vak, komen aan bod.

“Ik neem het werk niet van je over. Ik ben wel jouw sparringpartner en coach om jou zo goed mogelijk het vak te leren en de ins en outs bij te brengen over de praktijk. Met meer dan 12 jaar ervaring in het communicatievak ken ik de kneepjes van het vak en vind ik het leuk om te zien hoe de ander groeit naar zijn of haar eigen stijl.”

Communicatie
Bijeenkomsten
Coaching
Vertrouwenspersoon
Over Jorie
Contact