Over Jorie

Ik ben Jorie en ik ben Heuvelcommunicatie en coaching. Mijn bedrijf is ontstaan uit de passie om organisaties en mensen te helpen verbinding met anderen te maken en om goed met die ander te communiceren. Als er geen aandacht is voor echte verbinding, is er geen succes te halen.

Ik leer graag. Nu wel. Het begon in mijn jeugd, op de HAVO. Ik bakte er niks van. Dus ik probeerde het nog eens en nog eens. Maar het lukte niet. Pas op een meer praktische opleiding kwam ik in mijn kracht. Het begeleiden van mensen ontstond toen ik de MBO-opleiding agogisch werk deed. Daar blonk ik uit en ontstond de energie om verder te leren en te blijven leren. Uiteindelijk ben ik als sociaal wetenschapper afgestudeerd, gericht op beleid, management en organisatie en op geweld tegen vrouwen. Na wat jaren werkervaring ben ik me gaan specialiseren in onder andere het communicatievak, in coachen, in trainen en gecertificeerd als trainer mindfulness en ACT (Acceptance and Commitment Therapy).

Enigszins gedreven door mijn onzekerheid, leerde ik meer en meer. Een belangrijk inzicht is dat je nooit alles kunt weten. Hoe frustrerend dat soms ook is. En dat zelfvertrouwen te ontwikkelen is.

Communicatiekracht! in een netwerk
Ervaring
Anderen over Jorie
Werkwijze
Communicatie
Bijeenkomsten
Coaching
Vertrouwenspersoon
Over Jorie
Contact