Coaching

Kijk jij ook zo op tegen mensen die vol zelfvertrouwen in het werk staan? Klaar met jouw onzekerheid? Over je werk of in je persoonlijke leven niet meer weten welke keuzen je moet maken? Dan kun je bij mij terecht.

Steeds vaker ontmoet ik in mijn praktijk mensen die vastlopen in hun loopbaan, mensen die zich willen hoeden voor een burn-out of mensen die op zoek zijn naar meer zelfinzicht en zelfvertrouwen. Ik ben als het ware het overstap-station om van spoor te wisselen om weer te ontwikkelen, een verandering door te maken om zo gelukkiger te leven en te werken. Met als resultaat voor de medewerker en voor de organisatie: een collega die staat voor zijn/haar taken en productie en zich trots voelt op het werk dat gedaan is.

“Ik stel soms lastige vragen en ik hou de spiegel voor. Ik merk tijdens de sessies dat het vertrouwen groeit als de ander ervaart dat ik geen oordeel heb. Ik zie openheid ontstaan en inzichten komen. Dan maakt mijn hart een sprongetje. De stap in de nieuwe richting is gezet.”

Training-on-the-job
Communicatie
Bijeenkomsten
Coaching
Vertrouwenspersoon
Over Jorie
Contact