Anderen over Jorie

Susanne ScheepersSusanne Scheepers – Wonen Limburg
“Alweer een tijdje geleden heb ik intensief met Jorie samengewerkt in een coaching traject. Dit traject was de start van een bloeiende persoonlijke ontwikkeling. Haar begeleiding en mijn eigen kracht hebben mij naar de juiste weg gebracht!”

Helene BessemsHélène Bessems – Onderwijsstichting INNOVO
“Jorie heeft mij in het begin van mijn carrière geholpen om een goede start te maken in het voor mij nieuwe vak communicatie.
De inhoud van de coaching was divers, van intervisie over het vak als geheel, het delen van ervaring tot zeer praktische adviezen rond het maken van een personeelsblad. Enkele jaren verder en inmiddels zelf een ervaren senior communicatieadviseur maak ik nog steds gebruik van de adviezen en tips van Jorie.”

Rob SeerdenRob Seerden – Vivantes Zorggroep
“Vivantes Zorggroep is een organisatie waarin intermenselijk contact, op alle fronten, enorm belangrijk is. Goed en eerlijk communiceren is voor ons cruciaal om succesvol te kunnen zijn. Dus willen we ook daarin steeds beter worden. Met Jorie op interimbasis in de gelederen hebben we op dat vlak een paar grote stappen vooruit gezet. Binnen no time had ze haar antenne afgestemd op de Vivantes-golflengte, en wist ze de sterke en zwakke signalen van onze organisatie feilloos bloot te leggen. Met haar eigen typische no-nonsense aanpak bewoog ze moeiteloos door alle lagen van onze organisatie, en liet ze zien dat goed communiceren Heuvelcommunicatie is toevertrouwd. Haar advies raakte vervolgens de kern, en heeft er mede voor gezorgd dat wij nu op gestructureerde wijze werken aan een goede communicatie met onze klanten, medewerkers en samenwerkingspartners.”

Leon CuijpersLéon Cuijpers – afdelingshoofd Markt – Waterleiding Maatschappij Limburg
“Jorie heeft bij WML een communicatie-adviseur vervangen tijdens haar zwangerschapsverlof. Jorie heeft zich snel de materie eigen gemaakt en heeft gezorgd voor een goed resultaat. En dat op een manier die haar kenmerkt: gedreven, open, transparant, met humor en vrolijk.”

 

Communicatie
Bijeenkomsten
Coaching
Vertrouwenspersoon
Over Jorie
Contact